TRABZON HURMALI CUP

seo izmir
seo izmir
seo izmir
seo izmir
seo izmir
seo izmir
seo izmir
seo izmir
seo izmir
seo izmir
seo izmir
seo izmir
TRABZON HURMALI CUP

Cennet hurması olarak da bilinen enfes meyvenin yoğurtla buluşmasıyla ortaya çıkan lezzet.

Tarif 4 porsiyondur. 

1 porsiyon için besin değerleri :
8.5 gram protein
10.5 gram karbonhidrat
148 kalori içermektedir.

MALZEMELER

2 adet olgunlaşmış trabzon hurması
4 adet iri kıyılmış ceviz içi
8 yemek kaşığı süzme yoğurt
2 tatlı kaşığı tahin
1 tatlı kaşığı bal
İsteğe bağlı tarçın

HAZIRLANIŞI

Hurmaların kabuğunu soyup doğrayın. Çatalla ezin. Ceviz ve tarçını ezdiğiniz hurmalara ekleyip karıştırın. Bal ile yoğurdu çırpın. Ayırdığınız kaselere önce hurma daha sonra yoğurt karışımı olacak şekilde kat kat dökün. Üstüne tahini gezdirip isterseniz cevizle de süsleyerek servis yapabilirsiniz.

Not: Bariatrik cerrahi geçirmiş bireyler katı döneme geçtiklerinde tüketebilirler.

Yorumlar kapatıldı.